20.37

Klockan är 20.37 just nu.
Jag har inte ätit någonting idag än så länge :)

Känner mig duktig! Har fastat idag, och det var mer än behövande kan jag säga.
Har gjort ett schema nu iallafall, för både kost och träning.

Min onsdag på det schemat har sett ut såhär:

Träning:
Morgon - powerwalk 1 h
Eftermiddag - gym minst 2 h
Kväll - cykla på tränings cykeln hemma -500 kcl

Mat:
Frukost - 1 kopp te + piller
Middag - 1 - 2 koppar te
Övrigt - 2 liter vatten

Känner mig duktig!! Ska duscha nu,
sen spegla mig, osv osv.. Upp tidigt imorn och köra
ett morgonpass på gymmet tänkte jag, eller alternativ en powerwalk.
Får se vad jag känner för.

Hur går det för er?
STAY STRONG <3

Tjock

Känner mig så jävla tjock. Ska springa sen, samt köra styrka.
Känslan är obeskrivlig, och spegelbilden är värre. Mycket värre.

Jag har ätit gröt idag, ska inte äta något mer. Det lovar jag.
Är snart ensam hemma i en vecka, då kommer det att bli så ycket enklare.
Enklare att hoppa måltider, träna osv osv. Jag längtar verkligen efter den dagen,
dom åker på torsdag. Ska göra ett tränings schema 2 veckor framåt. Det kommer
upp här på bloggen senare för er som är intresserade.
Jag älskar dig - ett tomt löfte utan mening.

Alla som jag någongång lärt mig älska lämnar mig alltid på ett eller annat sätt. Varför?
Alla som jag byggt upp ett förtroende för, sviker mig alltid i slutändan. Vad gör jag för fel?
Han som sa, dag efter dag, månad efter månad att han aldrig skulle byta ut mig. Aldrig lämna mig, alltid finnas där för mig. Aldrig kunna såra mig, och alltid älska mig vad som än händer. Vart är han idag?
Alla löften, alla betydelsefulla meningar som sas, allt som en gång var.. Vart betyder det idag?

Att älska är inte bara att tycka om någon väldigt mycket, att älska och säga dess innebärd är även att ge ett löfte. Ett löfte som man bara ger ut till den som betyder allt det som att älska en person innebär. Jag vill inte verka bitter, men för mig har det bara blivit ett tomt löfte utan dess mening. Ett tomt ord utan tanke, hopp och värde. Vad är värt vad och vad är älskvärt idag?


Cyklat och inte ätit något idag. -400 kcl ...

img_7136 (MMS)

Cyklat och inte ätit något idag. -400 kcl just nu. Ska dock äta middag snart. Vi har gäster, och jag måste äta. Ångest. Funderar på att äta så att ingen märker och sedan träna ikväll. En tripp till gymmet? Det är nog skönt. Inga folk iallafall. En lördag kväll. Folk har nog lite roligare liv. Det är bara jag, feta patetiska jag som måste gå till gymmet. Sommaren är snart här. Låg hela natten och klämde på mitt fett. Är så obekväm i mig själv så det finns inte. Usch, önska detta bara kunde sluta. Önskade att jag var lycklig med mat, men smal. Hörs sen.


Fått en del kommentarer under dagen/kvälle...

img_2502 (MMS)

Fått en del kommentarer under dagen/kvällen.  Jag kan tänka mig hur många av er resonerar till viss del, jag har ju vart i "friskt" tänket nån gång i mitt liv jag med. Då älskade jag glass. Men nu kan jag tyvärr inte njuta av glass, jag äter det inte för att det är gott. Jag vräker i mig det snabbt som bara den på en kort stund tills jag mår illa för att det är förbjudet. Samma med kakor och vitt bröd Jag njuter inte längre. Tyvärr. Jag ser det som "det förbjudna" och därför vräker jag i mig det innan hjärnan hinner säga ifrån. Det är efter hetsätandet hjärnan skäller på mig, säger att jag har felat och börjar räkna ut kalorier och hur jag ska träna, eventuellt om jag ska äta mer för att i hopp om att kunna spy. Jag hatar mig själv dom stunderna, får sån fruktansvärd ångest. Hade jag kunnat, hade jag med njutit glassen. Men tyvärr, kan inte nu. Ser mig själv som tjock, ja det gör jag. Ser mig själv som patetisk, ja det gör jag det med - just för att jag är - tjock.


Sorry för många updates

Men är så fruktansvärt rastlös och vet inte vart jag ska ta vägen.
Kikade in och såg att jag inte är den enda som ätit glass och digestivekex idag.
Det känns skönt att 'alla' felar ibland, inte bara jag. Men jag tycker ändå synd om oss.
Hoppas på en mycket bättre dag imorgon och att jag orkar att gå en promenad ikväll...

Jag har en kille efter mig.. Vi har träffats två gånger ute, men alltid vetat vilka vi är om man säger så, men aldrig setts "på riktigt" förrän dom två gångerna ute. Iallafall..
Han smsar varje dag och undrar om vi kan ses, utan överdrift!!! Han skriver verkligen varje dag och frågar om jag har tid. Och inte för att vara sån, men vem fan orkar med en sådan människa?! Jag blir mest bara arg. Vet inte hur ni känner om sådana killar.. Men jag gillar det inte!!
Och det jag också undrar över är ifall han inte fattar att jag INTE vill ses? Alltså, hade jag vart i hans skor och fått bortförklaringar varje dag under tre veckors tid hade jag för det första skämts ihjäl, för det andra chillat med smsen och förfrågningar, eller kanske till och med för det tredje slutat höra av mig!!

Förstår mig verkligen inte på människor ibland..


Hetsätit.  Hatar mig själv just nu. Glass ...

img_1160 (MMS)

Hetsätit.  Hatar mig själv just nu. Glass och digestive kex. Jag är så jävla äcklig, och mår mer illa nu. Testade att spy, men det gick inte. Fan fan fan fan. Jag hatar mig själv, fyfan vill bara dö nu. Vill inte ens veta hur många kalorier jag har fått i mig nu. Sån jävla ångest, blir att cykla snart.


Är hemma idag.

När jag vaknade var jag helt skakig i benen. Mådde illa och kände mig bara väldigt svag.
Jag åt frukost för att det skulle bli bättre. Vilket inte funka då jag knappt åt något.
Det blev 1 dl havregynsgröt med lite sylt - 150 kcl.

Funderar på att ta en vanilj glass-strut också för att få i mig lite socker. (Tränar ju ändå bort kalorierna sen)..
Fast jag vet inte, är det värt det eller inte? Jag kunde knappt få i mig gröten, var äcklad av det liksom. Kändes som jag tvång-matade mig själv nästan, för jag inte alls var sugen egentligen, behöver bara få i mig något för att inte må såhär, om jag ska orka träna sen.

Fan, vad jobbigt detta är. Jag vill kunna hoppa över alla mål utan att behöva må dåligt.


Träning nummer #2 för idag. Matintag: 2 hå...

img_9624 (MMS)

Träning nummer #2 för idag. Matintag: 2 hårkokta äggvitor. Äckliga fettet SKA bort.


Träning: cyklat -700 kcl, storstädat hela ...

img_2236 (MMS)

Träning: cyklat -700 kcl, storstädat hela huset ~150 kcl (?)  Ätit: 0 kcl. Bara druckit vatten än så länge. Blir inte gym, blir en springtur senare Ikväll istället. Klockan är 15.38 och jag ska äta en kokt äggvita innan klockan 18.00 Ikväll. Efter 18 ska jag inte äta alls.


Ledig idag

Hej era fina.
Idag har jag bestämt att det ska bli en bättre dag. Förutom att jag vaknar upp vid 6-tiden i morse på min lediga dag då det borras och låter FÖRJÄVLIGT utanför huset/mitt rum. Hallå? JAG SOVER!?!? Människor med sympati och hjärnor får man leta länge efter idag om man ska finna dom känns det som. Blir så trött..

Jag har inte vägt mig än, vågar som sagt inte.
Men ska göra det bästa av denna dagen. Ska ta en svettig cykeltur på cykeln vi har här hemma, sedan ska jag storstäda hela huset, sen duscha, fixa mig och åka in till stan på ett gympass.

Innan mamma kommer hem ska jag vara borta från huset. Hon kan verkligen få min självkänsla och mitt självförtroende till noll på beloppet av en sekund, med en blick av henne är jag på noll. Hon kan vara så jävla elak. Så nedvöärderande och iband känns det verkligen som att hon ser ner på en.Så som hon på bilden, så vill jag se ut. Jag vill verkligen det. Jag ska verkligen det.
Vill inte se mig själv i spegeln idag alls, jävla ångest. Jävla äckliga feta tjockis är jag.
Patetisk, fet, äckligt.

No matter what, you have to stay strong.

img_0657 (MMS)

No matter what, you have to stay strong.


Hatar mitt liv just nu. Hatar min mamma. H...

Hatar mitt liv just nu. Hatar min mamma. Hatar allt. Vill bara dö


Förlåt för det kassa mobil-bloggandet. Tex...

img_7586 (MMS)

Förlåt för det kassa mobil-bloggandet. Texten blir så ful och kompakt när man skriver från telen. Men iallafall. Idag är ångesten någorlunda okej. Jag gymmade bort över 1500 kcl. Cyklade i 95 minuter som ni kan se. Kände mig duktig! Var på gymmet i nästan tre timmar. Magen känns platt, och jag har ätit sallad och pytte lite ris. Samt en cola light burk. Så ligger väldigt mycket minus på kalorierna, vilket gör mig glad. Ska träna lika hårt imorgon. Kanske väger mig imorgon med. Känner mig så ful, och stor såfort jag ställer mig vid en spegel dock.  Läste era fina bloggar förut och blir så pepp, och vi kommer klara det. Varje dag räknas. Stay strong, hörs imorn <3


Är på gymmet nu. Ska bränna 1500 kcl har j...

img_0645 (MMS)

Är på gymmet nu. Ska bränna 1500 kcl har jag bestämt. Får ångest av speglarna här dock. Dom är verkligen över allt och får mig att skämmas och känns mig så ful, äcklig.


Måndag och nystart. Är som sagt hemma hos ...

img_9036 (MMS)

Måndag och nystart. Är som sagt hemma hos mamma nu. Och det går inte att komma förbi måltid på samma sätt som det går när man är själv såklart. Vet inte om jag vill väga mig. Jag vill inte det faktiskt. Mår så dåligt. Vet inte om Jag vill gå till skolan heller, det känns mer skrämmande än "roligt" (om det någon gång ens vart roligt)... Ska iallafall gymma efter skolan. Och inte äta lunch där. Hörs senare, Stay strong <3


Update efter pizzan! Åt bara halva den jag...

img_7283 (MMS)

Update efter pizzan! Åt bara halva den jag tog kort på. Känns väldigt bra, sa att jag mådde illa. Så alltså 1/4 åt jag. Ändå bra, men ändå för mycket kalorier. Måste träna sen. Ska gå en runda som tar en timma och lite mer.  Allt slit är värt det. Tänk vad äckliga och fula vi kommer känna oss på stranden i sommar om vi inte ligger i? Det är nu eller aldrig!!!


Fan :( sitter på en pizzeria med min mamma...

img_1067 (MMS)

Fan :( sitter på en pizzeria med min mamma och hennes man nu. Blev upphämtat från lägenheten och vi skulle åka och käka. Blev tvingad. Fan fan fan.


56,7 och ä c k l i g

Hur kan det vara möjligt?
Vägde 56,2 i torsdags. Hetsade lite smått i fredags,
men fastade igår.. I dont get it? Borde jag inte väga
åtminstonde 56,2 igen? Fan. Orkar inte, vill ha resultat.
Snabba resultat..
Får bli att fasta idag med. Vill komma
ner på 55 imorn, spelar ingen roll vad som står bakom
komma-tecknet, bara det huvudsakligen är siffran 55.

Ska ta en promenad ner till affären nu och köpa hem varor åt
pappa då han inte orkar gör det när han kommer hem ikväll.
Han tror nämligen att jag har ätit all hans mat denna veckan, så
har fått slänga en del för att han inte ska misstänka något.
Har ju bara ätit 2 tomater, och lite rödlök. Samt keso.

Shit vad lite det låter nu när jag skriver ut det på en vecka.
2 tomater, en halv rödlök och ca 200 g. keso. Borde jag inte
väga lättare? Vad har jag gjort för fel..
I för sig räknas månd-
agen helt bort. Även fredagen. Dom var "vanliga dagar" nästan.

Ska hem i eftermiddag, till mamma. Till den stora fmiljen igen.
Hoppas inte dom kommer förstöra det jag nu har påbörjat.
Då jag haft problem med maten till och från blir mamma alltid
nojig såfort jag inte ska äta, såfort jag har ätit, eller när jag inte
är hungrig.
Hon ska liksom stämma av, och förhöra en och skit.00.01

Gokväll er fina.
Jag rökte aldrig.
Är stolt, och glad.
Tog det sunda förnuftet och gick ut på en powerwalk istället.
Nästan en timma blev det.

Min fulla syster kommer hit sen och sover, orka typ (?)
Hon får fan ta soffan iallafall..

Har inte ätit alls idag. Bara druckit.
Så jävla stolt är jag. I will keep it up this way.

Känner mig dock fortfarande jävligt fet.
Och ful. Och fet. Och ful. Och fet.


18.53

Ligger fortfarande i sängen.
Har fortfarande inte ätit, funderar på att väga mig. Ligger och lipar så känslig jag är nu.
Lyssnar på melissa horn och väntar på miraklerna som verkar vara långt borta när jag ser min äckliga spegelbild. Läst era fina bloggar i timmar, massa thinspo och har bara glott och dräglat över alla snygga smala perfekta tjejer. Jag vill också vara där, nu..

... istället ligger jag här, fet och patetisk. Just vad jag är bra på. Kan inte plugga, orkar inte träna, orkar ingenting. Orkar tydligen bara lipa, och lyssna på tragisk musik. patetiska äckliga fan är jag

Har druckit 1,5 liter vatten, och ätit 4 bantningspiller. Känns nästan som att det gör ont i hjärtat. Som att hjärtat bultar och klappar, skriker och bara vill hoppa ut från min kropp. Svettas gör jag med fastän jag ligger så gott som naken. Får jag hjärtattack nu gör det ingenting, så illa är det. Har inget att leva för. Inga drömmar, ingen kärlek, ingenting.

Såfort det har mörknat ute ska jag röka weed, rullade en förut. ni ser ju hur patetisk jag är, röker på för mig själv i hopp om att må bättre och bli lugnare. I min ensamhet. Innan var det en partygrej, en social grej, nu gör jag det när jag mår dåligt. fan vad patetisk jag är, jag vet ju med mig själv att jag mest blit nojig utav detlove, hope and faith


if you ever leave me baby,
leave some morphine at my door
cause it would take a whole lot of medication,
to realize what we used to have,
and what we don't have anymore
 

Hej mina fina, det är lördag..

..lördag utan några festligheter för min del.
Jag är annars en rätt flitig utetjej om man säger så. Blir alltid bjuden på vip events, fester, middagar osv. Men jag ska börja tänka mer på mig¨själv och ge mig mer egentid för att uppnå mina mål - den perfekta kroppen.

Efter synden igår med revben, potatissallad osv har jag inte vågt väga mig än och klockan är nu 15.44, har heller inte ätit. Bara druckit vatten. Det finns en cola zero i kylen om det skulle krisa. Det blir den eller mat. Orkar inte med mig själv längre. Kollar mig i spegeln varannan minut och vill bara kräkas på mig själv.

Btw, killen som fick mig att öppna ögonen förra helgen, ni vet han Mac som jag berätta om? Ni som följt mig i veckan vet vad jag pratar om. Han hörde av sig igårkväll, han hade druckit och ville ligga. Tror ni jag ville det? NEJ. Inte efter att han sagt att jag gått upp i vikt. Han vill även komma hem till mig ikväll, då han också vet att jag är ensam hemma. Han får hålla sig tills jag tappat 5 kilo MINST till. Äckel är jag..


Fredg 19.18

Helvetesdag, helvetesfredag.
Min syster är här, och har idag ätit 1 sockerkaksbit, och fem revbens'raddor' om ni fattar? Och tre matskedar potatissallad.  Vill spy, fick dessutom magras då jag inte ätit något direkt sen i måndags, så det kunde inte hållas inne nu antagligen. Allt fett blev som en chock, och det gicllar jag i för sig, att magen och kroppen reagerar.

Jag köpte inget godis iallafall, ska inte äta något mer ikväll, bara dricka vatten. Vatten är det enda rena som kommer få röra mina läppar idag. Vill bara lägga mig i sängen och DÖ bokstavligt talat. Vill inte ens väga mig imorn. Min dag har överskridit 100 kcl så det ryker om det. Ångest. Vill ta en promenad snart, ska se om min syster vill.

FAN FAN FAN

Sorry för väldigt tight update, spammar ve...

img_9488 (MMS)

Sorry för väldigt tight update, spammar verkligen.. Men kan detta stämma? Hittade en cola zero i pappas kyl. Är det alltså bara 1kcl i den?!? Eller är jag dum i huvudet? Jag har iallafall öppnat den, kunde inte hålla mig. Älskar cola. Älskar denna colan!! 1 kcl / burk.. I'm in love!


-1,1 kg sen igår. Även om jag inte rörde p...

img_0187 (MMS)

-1,1 kg sen igår. Även om jag inte rörde på mig. Maten jag la upp på bild igår åt jag två tuggor av, kändes bara äckligt att äta. Ni vet när det inte ens smakar gott? Usch. Kan inte minnas senast jag vägde runt 56, har alltid pendlat mellan 57-60.. Känner mig lätt, känner mig stark. Jag ska ner på 50 minst, så är det.  Min syster kommer förbi sen på filmkväll. Har smått panik. Vad ska jag äta? Och kommer jag klara att stå emot godis osv? Gaah. Ångest. Min mensvärk är heller inte bättre. Sugig dag. Stay tuned, uppdaterar sen igen <3


20.37 är klockan för att vara exakt. Och n...

img_9897 (MMS)

20.37 är klockan för att vara exakt. Och nu äter jag dagens första och sista måltid. Har sån jävla huvudvärk. Och det känns som jag ska spy upp allt vatten jag tryckt i mig idag. 2 matskedar keso med massa svartpeppar och grillkrydda. Kollar lyxfällan, är utslagen i soffan. Har ont i ryggen med, antar att jag får liggsår efter denna äckliga dagen. Hoppas på en bättre dag imorgon. Hörs då, puss!!


17.25

Har fortfarande inte ätit idag, eller lyft ett finger efter toa-besöket i morse.
Känner mig så tjock och ful, jag vill inte att något ska nudda mina läppar.
Jag vill bli smal, fort. Huvudet är rätt efter, och jag känner mig yr såfort jag
ställer mig upp. Men jag vill ju dethär, inget ska få stoppa mig. Så sätter mig ner igen.

Jag tänker så mycket när jag är ensam, jag lyssnar gärna på "depplåtar" och tänker. Tänker på allt som jag vart med om, alla minnen, alla lyckliga stunder, men mest - alla sorgsna och hemska stunder. Det som är ett problem för oss eller det som en gång har sårat en, det är det man som människa kommer ihåg och antagligen alltid kommer att traggla i tankarna. Man kan analysera i dagar, veckor och år hur man skulle ha handlat i situationen som var hemsk just då, utan att man någonsin kommer kunna ändra slutet. Det som har vart har vart, och det man har gjort är gjort. Men ändå, med hoppet i hjärtat och med en tom hjärna tappar man aldrig förhoppningrna, hoppet. Hoppet är allt en människa har. Har man inget hopp kan man lika gärna dö. Känner ni som jag?

i mitt fall tänker jag fortfarande på mitt ex, som dumpade mig för över ett år sen. Hur sjuk är jag när jag fortfarande är ledsen över det? Vi har inte sett varandra på snart ett år, och när han ser mig vill jag att han ska se en ny tjej. Inte den tjejen som är rädd att klä sig 'kortkort', eller den skygga blyga tjejen med dåligt självförtroende. Jag vill att han ska se ett nytt jag. Ett snyggare jag, med bättre självförtroende och en snyggare kropp med snyggare kläder.
Min matlista!!

Jag tänkte dela med mig till er vad jag får äta nu fram till studenten / sommaren (52 dagar framåt)
Och jag gick in på en kaloritabell, och kollade vad som är kalorisnålast, och valde därefter ut vad jag, tjockisen ska få äta och inte. Det kommer vara 52 hårda dagar, men jag ska klara det. Jag kommer klara det tillsammans med ervid min sida.

Listan jag utgick ifrån var kaloriräknad / 100g.
Det innebär bara ett plus för mig, och er, för man äter t.ex. inte 100 gram tomter när man äter tomater, man äter kanske 1 eller en halv. Så man ligger alltid minus på kalori intaget om man själv vet med sig att det inte är 100 gram jag (ni) äter.

Vet dock inte om denna stämmer exakt, men jag hoppas och utgår från att sidan jag hittade är korrekt. Och jag behöver ju egentligen inte skriv vad fettot inte får äta eller dricka med tanke på att det är allt förutom listan nedanför hon inte får äta. Hehe.. Om jag håller mig till detta nu, och inte äter mer än 100 kcl om dagen så kommer det gå fort, det kommer det. Glöm inte att kompletera med VATTEN för guds skull, 2 liter MINST om dagen samt träning.

Frysta jordgubbar / 100g - 37 kcl
Honungsmelon / 100g - 33 kcl
Vattenmelon / 100g - 38 kcl
Färsk ananas / 100g - 56kcl
Röd paprika / 100g - 35 kcl
Isbergssalld / 100g - 14 kcl
Gul paprika / 100g - 23 kcl
Rödlök / 100 g - 35 kcl
Äggvita / 100g - 46 kcl
Tomat / 100g ~ 26 kcl
Gurka / 100g - 11 kcl
Keso / 100g - 70 kcl
Örtte / 100g - 1 kcl
Te / 100 g - 1 kcl


Vem är med mig på 100 kcl om dagen?
Det är 52 dagar kvar tills 1juni tjejer,
52 dagar till klänningar, bara ben, axlar,
bikinin/baddräkten, till domedagen helt enkelt.


Utebliven powerwalk.

Gick på toan efter jag vägt mig och har fått min mens. HELVETE!
Är som sagt hos min pappa och han har fan inga 'tjejsaker' här om man säger så...
Fuuuuck.

Önskade att jag hade regelbunden mens istället för oregelbunden.
Löste iallafall situationen så att jag fick använda papper och gå ner till 7eleven som låg närmast.
Med tanke på att det var smått panik hann jag inte sminka till mig, tänkte "vem fan ska se mig?"

Självklart är det den skapligt snygga killen i kassan som gick/går (?) i samma fotbollslag som mitt ex.
Han vet mycket väl vem jag är. Och jag vet mycket väl vem han är, men ändå hälsar vi aldrig knappt. 
Han verkligen granskar mig, och säger "jobbigt läge" med ett äckligt flin när jag lämnar fram tampongerna lite skämmigt nästan. HATAR ATT HAN GRANSKAR MIG NÄR JAG ÄR UTAN SMINK, ÄR SÅ JÄVLA FUL DÅ VA.  

Så nu ligger jag här, i soffan framför biggest looser vilket passar mig bra och tycker synd om mig själv rent ut sagt. Nyduschad och med mensvärk. USH ÄCKELDAG!!

Vill inte röra ett finger, känner mig alltid äcklig när jag har mens, och på äckelheten får jag alltid sån jävla smärta. Då jag inte har regelbunden gör det alltid sjukt ont när den kommer, hela magen och ryggen vrider sig.. Känns det som.
Kanske är jag bara väldigt känslig just idag? Knappt ätit på två dagar, och mens på det. FUUUCK.

-0,7 kg sen igår. Tyckte det egentligen bo...

img_5232 (MMS)

-0,7 kg sen igår. Tyckte det egentligen borde vara mer då jag inte åt något mer än jag gjorde när jag tappade 1,5 kg på en dag.. Kan ligga något i det att jag inte vägde mig så tidigt på morgonen då som jag gjorde idag. Klockan är nu 08.49. Skönt att jag har påsklov, kan göra vad jag vill, och dessutom är ensam hemma (hos min pappa.) mamma och pappa är skilda. Nu blir det att fixa i ordning sig för en powerwalk. Väger mig nog i eftermiddag igen. Uppdaterar om siffrorna är mindre!  Bloggar från mobilen dessutom om ni undrar, texten blir skum då. Men vi hörs sen. Puss på er fina! We can do this!! <3


Even if you're fed up, you gotta keep you'...

img_2056 (MMS)

Even if you're fed up, you gotta keep you're head up!!  Powerwalk nummer #2 för idag. Stay strong girls


Nu ska jag äta min första måltid för idag ...

img_9496 (MMS)

Nu ska jag äta min första måltid för idag tänkte jag. Huvudet spränger snart. Och så ska jag plugga på det, så i need it, even if i dont want it. 1/5 tomat och lite rödlök blandat med svartpeppar och 1 matsked keso.  Se bild, dock suddig. Åh jag älskar btw "niggas in Paris" med mina älsklingar Kanye west och Jay Z.  Grymt bra träningslåt, sjukt triggande!


16.25

Hej igen er fina.
Jag har nu hunnit gå en powerwalk, och städat. Ska ut på en powerwlk sen igen, men när det börjat mörkna lite.. Är det bara jag som är smått folk-skygg? Eller är ni också det? Känner mig sjukt ful och äcklig...

Dagens +
Jag har än så länge inte ätit något idag. Ska som sagt äta när magen värker som mest..
Jag fick hem bantningspiller på posten jag beställt.
Jag känner mig stark, och peppad.
Jag har gjort en lista på vad jag BARA får äta nu fram tills studenten/sommaren.
Jag har pluggat in en kaloritabell på vad jag vanligtvis brukar äta,
så jag vet vad all skit jag vanligtvis brukade stoppa i mig innehåller för hemska siffror.
Jag klickade hem ett par snygga ray ban solglasögon som jag kommer behålla om jag
gått ner 4 kg tills söndag.

Dagens -
Killar, åh vad jag hatar er killar ibland.
Otillräcklighet.
Känslan av fettet som min kropp dryper av.
Mitt självförtroende.
Min självbild och spegelbild.
Mitt ex.
Mina lår.
Min mage.
Min garderob (GE MIIIG NYYYTTTT)
Vädret, ge mig sol.
Jag känner mig ensam och oförstådd.-1,5 kg sen igår

Min kompis har nu blivit "utsparkad"..
Och jag har vägt mig.
Är glad, 1,5 kilo har jag gått ner sen IGÅR.
(Jag vet att det mesta är vätska, men mgen känns mycket plattare, sååå skön känsla!!)

Fortsätter jag i denhär takten kommer det gå fort!!

Matintaget igår var alltså:
1/5 tomat, två skivor rödlök och 1 matsked keso.
Och 2 liter vatten.

Vägde 59,5 igår morse, och 58 blankt nu och klockan är 13.26!
Har dock inte ätit idag. Får bli middag när magen värker på riktigt.

Kör på samma matintag idag som igår. Bilder på min kropp kommer också komma!
Stay tuned..

Nu blir det en powerwalk!!

Fick besök...

Min kompis vet att jag ska vara ensam nu en vecka.. Då passar man att besöka.
Då blir det genast roligare att träffas, förstår inte grejen?
Har frågt henne hur lääänge som helst om hon kan ses, sen dyker hon upp när det "passar henne" utan att ha frågat mig..... JAG HADE PLANER ATT TRÄNA.
Så jag var inte glad att ha henne här.

Hon bidrog till en utebliven powerwalk igårkväll.
Hon sov även över, och ligger fortfarande och sover (?????!!!!)
Jag vill till gymmet NU NU NU.
Väcker henne snart och säger som det är, att jag har planer idag och att hon borde pallra sig hem.

Ni får tycka att jag låter självisk just nu, men det är så jag känner.
Har iallafall inte ätit något idag, och ska snart väga mig. NÄR KOSSAN HAR GÅTT.
Hehe. (Nej, ni som undrar, hon är inte min bästa vän och har aldrig vart. hon är en sån som kommer och går)

Talk to you later!
Och ni fina där ute, stay strong <3


17.21 första måltiden.

Åt precis mitt första mål för idag.
Klockan är 17.21 nu.
Tog bild på min mat, men är strul med mobilen och data anstlutningen så kan inte lägga upp den.

Åt iallafall en halv tomat skivad i skivor, med två skivor rödlök som jag hackade sönder.
Blandade det med svartpeppar och aromat.
Till det tog jag en matsked keso, (fetthalt 1,5%)

Riktigt gott, men ändå mättande. Bra tips till er!!

Träning:
Morgon: Powerwalk 1h 16 min
Lunch: Styrka 30 min mage
Kväll: powerwlk 2h

Så en till powerwalk senare, sen är jag 'nöjd' med dagen.
Ska driga 1 liter vatten till, har redan druckit en liter än så länge.


100 KCL OM DAGEN

Ni läste.
Mina 55 dagar framför mig ska bestå utav 100 kcl om dagen.
Inte mer, kanske mindre.
Jag är så ful.
Jag är så fet.


Är ensam hemma i en vecka nu, så ska svälta mig och träna som ett AS.
Är det möjligt att tappa 5 kg på en vecka? Ja, det är det vell?

Tacksam för svar.
STAY STRONG GIRLS <3

55 dagar.

Jag har panik, och jag ska satsa hårt nu.
Jag är tjock. Jag är tjockast i världen, feetast i världen.
Jag tar studenten om exkt 55 dagar.
Jag ska väga under 50. Det ska jag. Blod svett och tårar, here i come.

Jag låg med Mac igår, och vi har inte legat med varann på tre månader.. 
(Vi är ett typ utav kk-par, men han har haft upptäckningsfärdi thailand i cirka två månader)
Han: Åh vad skön du är.
Jag: Nej, sluta det är jag inte alls..
Han: *smeker mig över magen och höften*
Jag: Tystnad och njuter.
Han: Har du gått upp i vikt?

TACK SÅ JÄVLA MYCKET. NU fick jg det bekräftat. Jag skäms så.
Tittar besatt på thinspo videor och är allmänt desperat.

Balen och studenten närmar sig med stormsteg. JAG MÅSTE BLI SMAL, JAG SKA BLI SMAL.


RSS 2.0