Blir rädd

Dagens -
Jag äter som en elefant nu. Jag ser ut som en elefant med för den delen.. Just nu ligger jag i sängen och äter kola-godisar, är hur mätt som helst och ändå fortsätter jag tugga! Och magen blir bara större och större, snart spricker jag nog. Varför slutar jag inte äta undrar ni nu då? Svar: jag kan inte. Det är det som är det sjuka, att jag kan fan inte sluta äta när jag väl börjat hetsa!!!

Det är något allvarligt fel i min hjärna. Jag ska alltid ha tills det tar slut. Fattar verkligen inte. Mår ju så sjukt dåligt på det, och ångesten efteråt ska vi inte ens tala om. Ångesten kan defieneras i döds¨ngest skulle jag vilja säga.
 
Dagens +
Är så sjukt glad dock att jag fått mail av sidan jag beställde mina piller ifrån, betalning gick igenom efter några om och men (jag har inget amerikanst bankkort) och pillrerna är nu skickade! WIHOO, än är hoppet inte förlorat.
Är det någon mer som känner igen sig i denhär bilden?

Kommentarer
Postat av: AlisseKowalsky

-8 Kilo i en månad , detta är mitt resultat efter att ha använt thermacuts fat burner, En dag kom jag över video om dessa piller och beslutade att ge det ett försök , rasults är awesome , de av er som har problem att gå ner i vikt måste du prova det , jag minns inte URL , men sök på google efter thermacuts fat burner

2013-07-29 @ 22:57:27
Postat av: AnnaunsefH

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...Binance registration

2018-08-25 @ 13:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0